Utö-korvakorut Merilä Art Design

25,00 

Utön majakka on majakka, joka sijaitsee Utön saarella, Saaristomerellä, Länsi-Suomessa. Utö on Suomen eteläisin asuttu saari, ja sen majakka on yksi maan vanhimmista majakoista. Utön majakka on ollut toiminnassa vuodesta 1753 lähtien.

Majakka on rakennettu kallioluodolle, ja sen valo auttaa merenkulkijoita navigoimaan Saaristomerellä, joka on tunnettu monista saaristaan ja kallioluodoistaan. Alkuperäinen puinen majakka rakennettiin 1700-luvulla, mutta se tuhoutui myöhemmin. Nykyinen majakka, betonirakenteinen ja valkoinen, on rakennettu vuonna 1814.

Utössä on myös nykyaikainen säähavaintoasema, joka on tärkeä osa Suomen säähavaintojärjestelmää. Utö on suosittu retkikohde, ja saarella vierailevat voivat tutustua majakkaan ja sen ympäristöön. Utön majakka ja sen ympäristö ovat osa Saaristomeren kansallispuistoa, mikä tekee alueesta merkittävän niin kulttuurillisesti kuin luonnonympäristöltäänkin.

Varastossa

Kuvaus

Puisten korvakorujen suosio on kasvanut, ja ne tarjoavat luonnollista ja ekologista tyyliä. Puukorut ovat kevyitä ja mukavia käyttää samalla tuoden omaperäistä ilmettä. Utö-korvakorut Merilä Art Design:lta täydentää tyylikkäästi asukokokonaisuutesi.

Lisätiedot

Paino 0,35 kg (kilogramma)
Mitat 30 × 20 × 0,6 cm (senttimetri)