Söderskär-korvakorut Merilä Art Design

25,00 

Söderskär majakka on majakka, joka sijaitsee Suomenlahden eteläosassa, noin 12 kilometriä Porvoon kaupungin edustalla. Söderskär kuuluu Porvoon kaupunkiin ja on osa Itämerta suojelevaa majakkajärjestelmää. Majakka auttoi merenkulkijoita navigoimaan vaikeissa vesissä.

Söderskär majakka rakennettiin vuonna 1862, ja se on yksi Suomen vanhimmista majakoista. Alun perin majakka oli puurakenteinen, mutta se tuhoutui tulipalossa vuonna 1947. Nykyinen betoninen majakkarakennus valmistui vuonna 1954. Majakan valon korkeus on 40 metriä merenpinnan yläpuolella.

Majakkaan pääsee veneellä, ja alueella järjestetään opastettuja retkiä, joissa voi tutustua majakan historiaan ja nauttia kauniista merimaisemista. Söderskär majakka on myös suosittu kohde valokuvaajien keskuudessa, erityisesti auringonlaskun ja -nousun aikaan.

Varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Puisten korvakorujen suosio on kasvanut, ja ne tarjoavat luonnollista ja ekologista tyyliä. Puukorut ovat kevyitä ja mukavia käyttää samalla tuoden omaperäistä ilmettä. Söderskär-korvakoru Merilä Art Design:lta täydentää tyylikkäästi muuta asukokokanaisuuttasi.

Lisätiedot

Paino 0,35 kg (kilogramma)
Mitat 30 × 20 × 0,6 cm (senttimetri)